Tickets

Tarieven

Voor deelname aan het Contentmarketing & Storytelling Event gelden de volgende tarieven:

  • € 449,- (excl. BTW) voor niet-abonnees.
  • € 399,- (excl. BTW) voor abonnees en leden van Adformatie en Binnenlands Bestuur.

Tijdelijke actie

Schrijf je in met twee collega’s of relaties en ontvang het derde ticket gratis! Kies in het inschrijfformulier voor de optie ‘3 voor 2’.

Groepskortingen

Al vanaf twee personen kun je profiteren van aantrekkelijke staffelkorting. Staffelkorting is niet geldig in combinatie met andere kortingen en wordt verrekend over de basisprijs.

2 – 4 personen € 349 per persoon (excl. BTW)
> 4 personen € 299 per persoon (excl. BTW)

Bevestiging van je deelname
Binnen enkele minuten na inschrijving ontvang je een bevestiging per e-mail. Je ontvangt dan ook direct de factuur voor deelname. Heeft u de email niet ontvangen? Neem dan contact op met events@adformatie.nl of bel 030 275 96 25. Door je aan te melden voor het Contentmarketing & Storytelling Event ga je akkoord met de voorwaarden. De voorwaarden kun je onderaan deze pagina lezen.

PE Punten

Alle NIMA Qualified Lecturers, Register Marketeers, Senior Communication Professionals en Senior Marketing Professionals ontvangen 6 PE-punten voor deelname aan dit event.

Inschrijfformulier

Het is momenteel niet mogelijk om tickets te kopen voor Content18. Houd deze website in de gaten voor updates voor de editie van 2019!

Voorwaarden

Tot acht weken voor aanvang van het Contentmarketing & Storytelling Event (datum poststempel telt) kun je kosteloos annuleren. Annulering is uitsluitend mogelijk, naar:

Adformatie Events

t.a.v. Contentmarketing & Storytelling Event
Van Limburg Stirumstraat 8
3581 VA Utrecht

of per email via events@adformatie.nl

  • Bij annulering na acht tot vier weken voor aanvang betaal je 25% van het inschrijfgeld.
  • Bij annulering na vier tot twee weken voor aanvang betaal je 50% van het inschrijfgeld.
  • Bij annulering binnen twee weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Jouw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen, mits tijdig aan ons doorgegeven.

Algemene voorwaarden en privacyverklaring

Dit Adformatie event wordt verzorgd door PINO communicatie | evenementen | congressen. Op al onze aanbiedingen en overeenkomsten betrekking hebbende op dit evenement zijn specifieke Algemene Voorwaarden van toepassing voor deelname aan een bijeenkomst. Een exemplaar van deze voorwaarden vind je hier. Tevens gelden de algemene voorwaarden van Adformatie en de privacyverklaring.