Creatieve Sessie | Storytelling

We hebben allemaal een verhaal dat gedeeld moet worden

Wat maakt een verhaal zo bijzonder dat je het wilt delen? Dat je vrienden op social media het niet mogen missen, of je er op een verjaardag over praat? Hét verhaal waar iedere marketeer naar op zoek is. Zo’n verhaal maken doe je niet aan de hand van een kant en klaar lijstje met criteria en daarom ga je tijdens deze sessie zelf een verhaal maken en ervaren wat dat verhaal deelbaar maakt.

De sessie wordt ingeleid door Taco Rijssemus en hij zal samen met het team van IDTV de creatieve sessie begeleiden.

13:20 60 minuten Inn Zicht Expertsessie

Over IDTV & Taco Rijssemus

IDTV is een creatief bedrijf dat zich richt op de ontwikkeling van verhalen en ervaringen die mensen delen. Zo helpt IDTV merken en organisaties om relevanter te worden bij hun doelgroep. Specialismen zijn strategie, creatie en productie van digitale producten, video, tv en evenementen.

Taco Rijssemus is sinds maart 2017 als CEO van IDTV. Rijssemus verruilde KRO-NCRV, waar hij sinds 2014 Mediadirecteur was, voor IDTV. Daarvoor bekleedde hij de functie van Mediadirecteur bij de KRO gedurende vijf jaar. Tijdens deze periode heeft Rijssemus de creatieve output van de KRO-NCRV geoptimaliseerd met de introductie van  succesvolle nieuwe programma’s. Voor deze periode was Rijssemus Directeur bij SBS Productions, na twee jaar gewerkt te hebben als Hoofd van de SBS Nieuwsafdeling.

< Overzicht sprekers