Je moet je doelgroep zijn en van ze houden.

Keynote

Hoe creëer je een community en houd je ze gebonden? Bij BEAM hebben we door de jaren heen een hele hechte community opgebouwd (ze komen taarten brengen, zeggen dat ze van ons houden en beantwoorden massaal oproepjes). Ondertussen zijn alle medewerkers al geswitcht, maar de sterke band blijft. Wij denken dat het door 1 ding komt: liefde en inlevingsvermogen. Daar komen Michaël en Bas graag meer over vertellen.

14:45 30 minuten Inn Spiratie Keynote

Over Bas Derks

Bas Derks is eindredacteur bij het grootste christelijke jongerenplatform van Nederland: BEAM.nl (onderdeel van de EO). Op elk mogelijke manier proberen wij christelijke jongeren te vermaken, maar ook te laten zien dat ze niet alleen zijn in dagelijkse struggles, onzekerheden en twijfels. We geven alleen. Dit doen we via WhatsApp, Instagram, evenementen en artikelen op onze site.

Over Michaël van ’t Oever

Michaël van ’t Oever is online content marketeer bij BEAM. Hij werkt dagelijks samen met Bas (en het team van BEAM) om de doelgroep zo goed mogelijk te bereiken. Verder zoeken zij samen naar manieren om BEAM’ers van juiste content te voorzien om hen voor langere tijd op een passende manier aan hen te binden. 

< Overzicht sprekers